Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl centralului Andrei Chivulete l-a desființat pe Ion Crăciunescu: Atacul a fost devastator pentru veteranul fluierului

www.prosport.ro
Ion Crăciunescu

Fostul mare arbitru din fotbalul românesc, Ion Crăciunescu, nu a fost iertat după ce l-a criticat pe centralul Andrei Chivulete, care a arbitrat partida CFR Cluj - Dinamo, scor 1-0, din etapa a treia a Ligii 1, potrivit Mediafax.

Tatăl lui Andrei, Florin Chivulete, a postat un mesaj pe contul lui de socializare în care l-a atacat dur pe Crăciunescu.

"[...] Văzând pe ecranul televizorului cum personajul frustrat, ce se crede unic în istorie, calcă în picioare orice tentaivă a tinerilor de a se afirma în plan sportiv şi profesional, mă încearcă sentimente de dispreţ şi greaţă!

Citește și: Ultimatumul dat de Alexandru Cumpănașu: ‘Până mâine’

Personajul ce a lins libidinos în vremuri ceauşiste mâna fiului dictatorului de la Scorniceşti se dă acum expert catodic în domeniu şi calcă disperat în picioare de câţiva ani încoace orice tentativă de accedere a tinerilor cavaleri în perimetrul unde el, ani de-a rândul a viciat cu aroganţă şi dispreţ spiritul corectitudinii şi al bunului simţ.

[...] Frustratul nu a reuşit să-şi ducă fiul acolo unde şi-a dorit. Rănit ca o fiară muribundă, canalia cu lavalieră minte şi instigă la revoltă, aşa cum a făcut toată viaţa pentru a-şi atinge scopurile meschine. Mă întreb cât îl vor mai ţine pe scaunul rotativ din faţa camerelor de luat vederi şefii săi, ce probabil se amuză copios la auzul limbajului său de lemn, sărac în cuvinte expresive din domeniul profesional.

Citește și: CCR a luat decizia! Ce se întâmplă cu amnisia și grațierea

[...] Informatorul securist ce a contribuit decisiv la cazarea foştilor săi colegi în celulele odioase din Jilava şi Rahova a rămas acum doar o fosilă ştirbă şi urât mirositoare, asemeni lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal [...]", a scris Florin Chivulete pe pagina sa de Facebook.

Totul a pornit după ce Andrei Chivulete a acordat un penalty campioanei României, în partida cu Dinamo, la duelul din careul roş-albilor dintre Ioan Filip şi Mike Cestor. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Bilel Omrani, care a şi fost singurul marcator al meciului, scor 1-0 pentru CFR Cluj.

La finalul partidei, directorul grupării din Ştefan cel Mare, Florin Prunea, l-a acuzat pe Chivulete, despre care a spus că trebuie să fie scos din arbitraj.

Citește și: Noi dezvăluiri făcute de unchiul Alexandrei! ‘A fost amantul unei judecătoare’

Ion Crăciunescu a declarat pentru gsp.ro:

"Nu e penalty niciodată! Din câte am văzut, Cestor acuza o lovitură la cap, se ţinea cu mâna de cap. A fost un uşor contact acolo, dar eu nu dădeam niciodată penalty! A fost o fază normală de joc.

Bine, acum sunt şi câţiva arbitri care mie nu-mi trezesc încredere, cum ar fi Chivulete, Cătălin Popa şi alţii despre care te întrebi ce-or căuta în acest fenomen".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.