Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl copiilor agresați în lift rupe tăcerea: Mărturii cutremurătoare despre acțiunile polițistului pedofil

www.adevarul.ro
agresor copii lift București

Tatăl copiilor care au fost agresați în lift zilele trecute de polițistul pedofil a făcut primele declarații cu privire la acest incident. Într-o intervenție telefonică la emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena 3, tatăl minorilor a relatat faptul că băiatul său de 9 ani este cel care a povestit totul.

Copiii stăteau la o prietenă, în același bloc, pentru că mama lor era în spital cu cel de-al treilea copil. Pentru că au întârziat, seara, la ora 10, copiii au fost certați de prietena de familie, care a crezut că aceștia au ieșit în parc în loc să vină direct la ea, la etajul patru. Băiatul de 9 ani a dezvăluit însă unde a fost, alături de sora lui de 5 ani, împotriva voinței lor.

Vezi și: Psihiatrii au stabilit: Care sunt caracteristicile pe baza cărora recunoști un pedofil

„Prima oară am aflat de la o prietenă de a mea. Copiii mei stăteau la ea pentru că soția mea este în spital și nu puteam avea grijă de ei. Mario, băiețelul meu, i-a spus că un bărbat a intrat cu ei în lift și a început să o pipăie pe sora lui. El a povestit că a urcat cu bărbatul în lift, dar nu i-a lăsat să coboare la etajul patru, ci au mers până la etajul opt, iar atunci a început să o sărute și să o atingă pe fetiță. Cum am aflat, am sunat la 112”, a spus tatăl copiilor, la Antena 3.

Bărbatul a povestit că fiul lui a încercat cum a putut să o apere pe sora acestuia. „Mario a încercat cum a putut să o apere pe sora lui. Fetița nu a vrut să spună nimic, doar a arătat zonele în care a fost atinsă și sărutată. În acest moment noi nu îi lăsăm pe copii să se uite la televizor, să vadă aceste evenimente (...). Băiatul a înțeles cumva ce s-a întâmplat. Este foarte speriat și îmi cere să ținem ușile închise”, a adăugat tatăl celor doi copii.

Vezi și: Ține depresia la distanță! Șase trucuri simple pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.