Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl fetei ucise de șoferul drogat pe litoral, dezvăluiri halucinante: cum a aflat despre moartea fetei lui

tatal fetei ucise

Cătălin Ştefan Dragomir, tatăl fetei ucise de șoferul drogat în localitatea 2 Mai, susține că nu a fost sunat de către polițiști pentru a i se spune că fata lui a murit. El arată că a aflat de la firma de pompe funebre că fata lui a încetat din viață.

Citește și: Tatăl fetei ucise de șoferul drogat pe litoral rupe tăcerea: Nu l-aș atinge nici măcar cu o palmă pe puștiul ăsta teribilist

“Mulţumim Poliţiei Române. Nu m-a contactat nimeni să ne spună, ”Fata dumneavoastră a păţit ceva”. De aici de la pompe funebre ne-au spus. Poliţia, nu. Aseară m-am apucat să caut eu, numere de telefon, pe internet, la Mangalia, de la Mangalia vă fac la…Am aflat că a murit de la vărul ei care a scăpat fără nicio vânătaie , doar cu speritura. Ieri dimineaţă am intrat în Bucureşti, veneam de la serviciu”, a mai afirmat tatăl tinerei.

Nu i-am luat maşină, i-am luat loc de veci

“Vineri veniseră pe litoral, au petrecut seara, s-au întors la cazare. Mergeau la plajă. Mâine, eu şi soţia, cu cealaltă fiică a noastră, care stă la Bucureşti urma să venim noi la cazare, luam copilul şi îşi prelungea sejurul. (…) Erau prieteni şi colegi la facultate. (…) Am vorbit ultima oară cu ea marţi. Am întrebat-o cât e cursul valutar, că eu lucrez în Germania, ca să îi caut o maşină. Fata mi-a făcut o surpriză, acum o lună şi jumătate a luat permisul de conducere. ”Tati, am luat permisul”. Felicitări, tata! Vine tata acasă şi mergem şi căutăm o maşină. Şi nu i-am luat maşină, i-am luat loc de veci. Îşi dorea un A3”, a mai afirmat tatăl fetei.

El a adăugat că tânara era studentă la Geografie turistică, la Bucureşti şi că a luat examenul de bacalaureat cu media 9,81, iar celălalt tânăr decedat era colegul ei.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.