Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl lui Beyonce a lansat un album inedit al trupei cu care fiica sa cânta în anii ´90

beyonce

Tatăl lui Beyonce, Mathew Knowles, a lansat un album inedit al trupei cu care fiica sa cânta în anii ´90 iar fanii sunt nu sunt siguri dacă să sprijine apariția care nu a fost aprobată de cântăreață sau să o boicoteze, arată platforma Glamour, potrivit Mediafax.

Mathew Knowles, care a fost managerul trupei Destiny´s Child, a lansat la începutul lunii decembrie 15 piese cu titlul ”Destiny's Child: The Untold Story Presents Girls Tyme”.

Albumul include înregistrări realizate în prima variantă a trupei, din care făceau parte Beyoncé, Kelly Rowland, LeToya Luckett și LaTavia Robertson. În acel moment, numele trupei alcătuite din tinerele cântărețe era Girls Tyme.

Printre piesele lansate se numără ”Sunshine”, ”Say It Ain't So”, ”Girl Tyme Fun” și ”Teacher Fried My Brain”.

Producătorul a lansat și volumul ”Destiny's Child: The Untold Story” (Destiny's Child: Povestea nespusă) și pregătește un spectacol muzical insistând că încă mai are ”multe responsabilități” legate de grup, cu toate că trupa s-a despărțit în 2006.

"Încă mai sunt manager [pentru Destiny's Child]. În fiecare zi am o mulțime de responsabilități legate de drepturi. Am multe responsabilități de care lumea nu știe".

Citește și: Actorul Ron Leibman, cunoscut din serialul 'Friends', a murit

Trupa Destiny's Child a fost alcătuită din Beyoncé, Michelle Williams și Kelly Rowland.

Matthew Knowles deține drepturile pentru piesele formulei inițiale a trupei, Girls Tyme. Fanii au sesizat faptul că piesa ”Girls Tyme Fun” ar fi fost folosită de Beyoncé în prezentarea apariției sale pe scena de la Coachella, în 2018.

Apariția pieselor Girls Tyme nu a fost comentată în niciun fel de Beyoncé și de fostele sale colege de trupă, astfel că fanii s-au arătat încurcați dacă să sprijine lansarea sau să o boicoteze.

Beyonce Knowles, în vârstă de 38 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 23 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child , 19 în calitate de artistă solo şi unul pentru un album compus în colaborare cu soţul ei, Jay-Z. Beyonce a jucat şi în filme precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "The Pink Panther/Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.