Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl lui Beyonce afirmă că fiica sa și Kelly Rowland au fost hărțuite sexual de membrii trupei Jagged Edge

beyonce

Tatăl lui Beyonce afirmă că fiica sa și Kelly Rowland au fost hărțuite sexual de membrii trupei Jagged Edge într-un turneu pe care l-au făcut la începutul anilor 2000, cu grupul lor Destiny's Child, arată Contact Music, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Ludovic Orban iese la rampă! Ce se va întâmpla, de fapt, cu vărsta de pensionare

Mathew Knowles - care era managerul trupei fiicei sale Destiny's Child - spune că incidentul a avut loc atunci când cele două grupuri au făcut turnee împreună la începutul anilor 2000 și că a trebuit să-i ”scoată pe băieți din autobuz” pentru a calma situația.

Fără să-i numească pe presupuții făptași, Matthew a declarat pentru Vlad TV: ''Acum, amintiți-vă că fetele erau minore. Aveau 16 ani, iar băieții aveau 21 și 22 de ani. Aveam o datorie de tată, dar și o obligație în fața legii.

''Am primit un telefon de la Kelly și Beyoncé în care se plângeau că au fost hărțuite constant de doi dintre membrii trupei Jagged Edge. A trebuit să le spun celor care se ocupau de turneu, literalmente, să îi dea jos pe băieți din autocar, în Baton Rouge, Los Angeles.

Citește și: PSD lovește în Guvern: A respins proiectul de lege

Destiny's Child a fost o trupă americană de R&B și pop. Original un cvartet, a devenit în cele din urmă un trio, care consta în Beyoncé Knowles, Kelly Rowland, și Michelle Williams. Grupul a lansat patru albume de studio.

Trupa Destiny's Child a vândut 100 de milioane de discuri în toată lumea, devenind cea mai de succes trupă de fete din toate timpurile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.