Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl lui Meghan Markle șochează întreaga lume: Pentru ea ar fi mai bine să mor

meghan markle prințul harry

Meghan Markle și tatăl său, Thomas Markle, au rupt definitiv relațiile, situație în care bătrânul susține că, pentru fiica sa, ar fi mai bine ca el să fie mort.

Citește și: S-a TERMINAT! Celebra mașină cu numărul 'M..E PSD' a fost ELIMINATĂ: șoferul are dosar penal

„Sunt foarte rănit pentru că ea a tăiat toate legăturile cu mine. Aveam un număr de telefon la care îmi răspundea ea sau cineva din casă regală, dar după ce am dat primul interviu, acum nu-mi mai răspunde nimeni la acel număr de telefon. Este ziua ei pe 4 August și vreau să vorbesc cu ea, dar nu am cum. Dacă îi voi trimite o scrisoare, probabil va fi una dintre sutele pe care le va primi și nici nu o va vedea vreodată.” a declarat bărbatul.

Bătrânul Thomas Markle a făcut o serie de declarații pline de tristețe după ce și-a dat seama că șansele că el să mai fie vreodată apropiat de fiica lui sunt foarte mici: „Poate era mai bine dacă eram mort. Atunci toată lumea ar fi compătimit-o. Bărbațîi din familia mea rareori au trăit peste 80 de ani, așa că eu la cei 74 de ani ai mei aș putea să mor și mâine. Nu mi-ar părea așa rău, am o filosofie budistă despre moarte. Probabil ar fi mai ușor pentru Meghan dacă aș muri. Dar sper totuși să ne împăcăm, nu mi-aș dori să mor fără să mai vorbesc cu ea”, potrivit Daily Mail.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.