Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl lui Messi a ajuns la Barcelona pentru tratativele privind plecarea fiului său de la gruparea catalană

Messi

Jorge Messi, tatăl şi agentul atacantului Lionel Messi, a ajuns, miercuri dimineaţă, la Barcelona, unde se va întâlni cu conducerea FC Barcelona, pentru a încerca să obţină eliberarea de contract a fiului său, care nu mai doreşte să continue la gruparea catalană, potrivit news.ro.

Jorge Messi vrea să-i ceară preşedintelui Jose Maria Bartomeu să-i lase fiul să plece fără indemnizaţie de transfer. Bartomeu, la rândul său, ar dori să-i ofere jucătorului o prelungire a contractului pentru a-l lega pe argentinian de club până în 2023.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Messi a lipsit, marţi, la cea de-a doua sesiune de antrenamente dinaintea noului sezon. Săptămâna trecută, el a informat clubul că vrea să plece.

Clauza de reziliere a contractului său este de 700 de milioane de euro. Potrivit presei spaniole, argentinianul ar putea pleca liber în temeiul unei clauze din contractul său, valabil până în vara anului 2021, informaţie dezminţită de La Liga, organizatoarea campionatului spaniol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.