Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl lui Roger Federer crede că fiul său a pierdut capacitatea de a fi cel mai bun

playsport.ro
Roger Federer

Roger Federer, la apusul carierei: Tatăl tenismenului nu-i dă șanse să mai câștige un Grand Slam

nu crede în capacitatea fiului său de a mai câștiga vreodată un Grand Slam

Tatăl tenismenul elveţian Roger Federer (40 de ani), Robert, a declarat într-un interviu recent, citat de tennisuptodate.com, că nu crede că fiul său va mai câștiga din nou un turneu de Grand Slam.

Opinia generală a specialiștilor din tenis este că elvețianul Roger Federer nu este capabil să câștige din nou un Grand Slam sau orice alt eveniment de anvergură, pur și simplu din cauza vârstei sale, în condițiile în care acesta a suferit trei operații la genunchi.

Ultima dată când Federer a revenit în competiții nu a fost de bun augur, ceea ce întărește opinia celor care consideră că șansele sale la câștigarea unui nou turneu sunt minime.

Se pare că tatăl său, Robert Federer, este de acord parțial cu această opinie. Acestuia i s-a pus această întrebare incomodă în timpul unui interviu, iar răspunsul acestuia cu siguranță nu îi va face fericiți pe mulți fani Federer. Întrebat dacă Roger va mai câștiga vreodată un Grand Slam, acesta a spus: "Nu, nu o va face. Vă rog să nu mă întrebați despre asta. Dar, vom vedea...".

Conform sursei citate, Robert Federer nu s-a arătat deloc optimist în această privință. Totuși acesta nu a fost categoric, nevrând să-l considere scos definitiv din cursă pe fiul său.

În opinia sa, a-l considera pe Federer lipsit de orice șanse ar fi incorect și doar timpul va demonstra care va fi adevărul, chiar dacă lucrurile nu arată deloc bine pentru starul elvețian.

Campionul elveţian, în vârstă de 40 ani, a fost operat de două ori la genunchi în 2020, iar perioada sa de recuperare a durat mai mult de un an, înainte de a reveni în competiţie, în luna martie.

Ultimul turneu la care a luat parte Federer a fost cel de la Wimbledon, în luna iulie 2021, unde a fost eliminat în sferturile de finală, fiindu-i astfel spulberat visul de a cucerit pentru a noua oară trofeul pe iarba de la All England Club.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.