Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl unei fetițe de un an, condamnat pentru tentativă de omor, după ce a injectat mercur în piciorul bebelușului

observator.tv
bebelus

Un tribunal a condamnat un bărbat în vârstă de 30 de ani la 13 ani de închisoare pentru tentativă de omor pentru că a injectat mercur în piciorul fiicei sale de un an.

 

Un tribunal din Germania a condamnat, miercuri ,un bărbat în vârstă de 30 de ani la 13 ani de închisoare pentru tentativă de omor pentru că a injectat mercur în piciorul fiicei sale de un an. Iubita bărbatului a fost condamnată la 12 ani de închisoare pentru că a luat parte la crimă.

Agenția germană de știri dpa a relatat că bărbatul, din orășelul Springe, în apropiere de orașul Hanovra, a vrut să se răzbune pe mama copilului, care l-a părăsit la scurt timp după nașterea fetiței.

Potrivit actului de acuzare, tatăl și noua sa iubită, știau că otrava nu va duce direct la moarte și ar fi vrut să îi provoace dureri deosebit de severe micuței.

Tatăl a fost ajutat de concubina lui

 

După injecție, fiica a făcut o infecție severă la picior și o erupție pe tot corpul. Mercurul din corpul ei a fost găsit întâmplător doar în timpul unei a treia intervenții chirurgicale legate de otrăvire, a relatat dpa.

Atât tatăl, cât și iubita sa, în vârstă de 34 de ani, au negat inițial acuzația în fața unui tribunal din Hanovra, dar cu puțin timp înainte de încheierea procesului, cuplul a recunoscut că au injectat împreună mercurul în piciorul stâng și glezna dreaptă a fetiței în luna iulie a anului trecut, potrivit dpa.

Nu este clar de unde au procurat mercurul lichid.

Inculpații pot face apel la această hotărâre. Numele inculpaților și al victimei nu au fost făcute publice, în conformitate cu politica germană de confidențialitate.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.