Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl unui tânăr mort în Colectiv își strigă DUREREA: Am schimbat un guvern. Și?

actionarii_club_colectiv_audiati_la_parchetul_general_06935100

Eugen Iancu, tatal lui Alex, unul dintre cei 64 de tineri care si-au pierdut viata in clubul Colectiv, spune ca, la noua luni de la producererea tragediei, nu s-a schimbat nimic in societate si atrage atentia ca nu a fost demarata nicio ancheta asupra celor care conduceau sistemul de sanatate.

Ponta nu uită anul 2014: Acuzații grave la adresa românilor din diaspora

"9 luni. Ar fi trebuit ca Alex sa aiba 23 de ani, sa cante, sa fie probabil in concediu. Dar nu, nu este asa. 64 de tineri au murit. Cam 50 de tineri sunt mutilati pe viata. Altii vor ramane cu semne pe corp si cu siguranta toti vor ramane cu un cosmar intiparit in minte. Cu ce a schimbat aceasta tragedie societatea romaneasca? Cu ce a schimbat aceasta crima a statului roman asupra propriilor tineri sistemul administrativ sau politic? Cu nimic. Am schimbat un guvern. Ei si? Va simtiti mai in siguranta acum?", isi incepe Eugen Iancu mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Îmblânzirea lui Donald Trump: Ce a hotărât cu privire la imigranții ilegali din SUA


Iancu atrage atentia si asupra situatiei din spitale, care este neschimbata fata de toamna anului trecut.

DOLIU în lumea teatrului: a murit actorul Marin Moraru/ VIDEO

"Vedeti o schimbare in spatiul public? S-a pornit constructia unui singur spital? S-a modificat ceva in functionarea localurilor? Mor mai putini oameni? Stim de ce mor? Este curatenie in spitale? Operatorii 112 actioneaza pentru interventie rapida si precisa? Procurorii ancheteaza altfel decat la comanda? Vedeti anchete asupra criminalilor si hotilor din spitale? Vedeti anchete asupra lui Arafat sau Banicioiu? Sanatatea este garantata prin Constitutie. Dar criminalii din sanatate sunt protejati de presedintie, de servicii, de guvern pentru ca sanatatea cea garantata de legea suprema este secretizata. Guvernul Romaniei face un raport in urma caruia cineva trebuia cel putin demis, cu siguranta procurorii ar fi trebuit sa se autosesizeze si sa inceapa anchetele, dar fiind in tara tuturor posibilitatilor procurorii se fac ca nu vad iar guvernul ii da puteri sporite celui dovedit ca slab manager. Acum bineinteles ne pregatim de alegeri, din nou alegeri. Motiv sa nu facem in continuare nimic. Ce rost ar avea? Viata este o loterie, daca ai noroc scapi, daca nu, GHINION. Asta da schimbare", a continuat acesta

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.