Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tătăruşanu: Nu mă interesează ce face primăria, dar să ne pună la dispoziţie un gazon pe care să nu ne fie frică să jucăm

www.gsp.ro
Ciprian Tătărușanu

Portarul Ciprian Tătăruşanu cere primăriei Capitalei să pună la dispoziţia echipei naţionale un gazon pe care tricolorii să nu se accidenteze. Tătăruşanu a văzut derbiul Dinamo-FCSB şi gazonul de proastă calitate pe care s-a jucat şi consideră că ar mai bine ca stadionul să fie administrat de FRF, scrie News.ro.

"Am văzut, au jucat la Mamaia, pe plajă. Mai prost, că mai bine nu se poate. Nu mă interesează ce face primăria, doar să ne pună la dispoziţie un gazon pe care să nu ne fie frică să jucăm fotbal şi să ne accidentăm. Ar fi cel mai bun lucru ca federaţia să se ocupe de stadion, pentru că federaţia ar fi în stare să ne pună la dispoziţie toate condiţiile necesare", a declarat Tătăruşanu, într-o conferinţă de presă.

El spuene că echipa naţională va face tot posibilul să termine cât mai sus în clasamentul Grupei a IV-a, în Liga Naţiunilor.

"Ştim regulamentul, facem tot posibilul să terminăm cât mai sus, pe locul 1 sau locul 2. Să nu ne gândim că vom fi în urna a 4-a pentru că nu suntem. Lituania nu e un adversar atât de slab cât îl crede lumea, noi am simţit-o pe pielea noastră şi Serbia la fel. Trebuie să tragem linie după ce se termină campania, că poate vom fi pe primul loc, eu zic că până acum am făcut meciuri destul de bune. Eu i-am simţit pe toţi jucătorii motivaţi. La echipa naţională e întotdeauna concurenţă", a spus portarul echipei FC Nantes.

Tătăruşanu mai spune că este cel mai urât lucru pentru un fotbalist să joace fără spectatori: "Cred că toată lumea e dezamăgită, e cel mai urât lucru să joci fără spectatori, dar dacă aşa a decis UEFA vom încerca să obţinem o victorie şi fără spectatori. Să joci fără spectatori este oribil. Oamenii vin, plătesc biletul şi strigă şi vorbesc ceea ce vor, nu ştiu ce am putea noi să le spunem celor care vin la stadion. Din păcate, totul se restrânge asupra echipei de fotbal, noi nu putem să controlăm ce strigă spectatorii."

Echipa naţională a României va disputa ultimele două partide din grupa de Liga Naţiunilor, cu Lituania, sâmbără, de la ora 21.45, la Ploieşti, şi cu Muntenegru, marţi, de la ora 21.45, la Podgorica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.