Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatjana Maria a fost învinsă categoric de Sara Errani în optimile de la Transylvania Open

tenis

Jucătoarea germană de tenis Tatjana Maria, a doua favorită, a fost surclasată de italianca Sara Errani, cu 6-0, 6-1, joi, în BT Arena din Cluj-Napoca, în optimile de finală ale turneului Transylvania Open, singurul de categoria WTA 250 din România.

Errani (98 WTA) a avut nevoie de doar 60 de minute pentru a trece de Maria (49 WTA), într-un duel între două ''veterane'' de 36 de ani. Italianca a câştigat acum toate cele cinci confruntări cu Maria, potrivit Agerpres.

În sferturile de finală ale turneului dotat cu premii totale de 267.082 de dolari, Errani o va întâlni pe învingătoarea dintre Karolina Pliskova (Cehia) şi Camila Osorio (Columbia).

Cealaltă italiancă de la Transylvania Open, Elisabetta Cocciaretto, a cincea favorită, a fost întrecută de britanica Harriet Dart, cu 5-7, 7-5, 6-3.

Letona Anastasija Sevastova a beneficiat de abandonul rusoaicei Elina Avanesian, cap de serie numărul şase, la scorul de 6-2, 6-7 (5/7), 2-0, iar în sferturile de finală va primi replica câştigătoarei dintre românca Jaqueline Cristian şi daneza Clara Tauson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.