Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Taximetrist, bătut și jefuit, în centrul vechi al Capitalei. Agresorul a fugit cu 5.000 de lei

Inquam Photos / Octav Ganea
Bucuresti taxi

Situație halucinantă în centrul vechi din București. Un tânăr de 21 de ani a fost reținut după ce a furat un portofel plin cu 5000 de lei. Suma de bani aparținea taximetristului în mașina căruia fusese pasager.

Totul a pornit după ce șoferul a staționat într-o intersecție pentru ca pasagerul să coboare. În acel moment tânărul a luat portofelul cu 5.000 de lei, iar pentru a scăpa, l-a lovit pe taximetrist.

Bărbatul a sunat la 112, iar oamenii legii l-au depistat câteva ore mai târziu pe agresor într-o localitate din județul Ilfov. Hoțul a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele tânărului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

„Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi a fost sesizat, prin sistem 112, de către un bărbat, șofer al unei companii de taximetrie, cu privire la faptul că, în jurul orei 04.30, în timp ce se afla în autoturismul staționat la o intersecție din Sectorul 3, pasagerul acestuia i-ar fi sustras un portofel, în care se aflau 5.000 de lei, iar pentru a-și asigura scăparea, ar fi folosit forța fizică”, spun polițiștii din Capitală.

În urma cercetărilor s-a stabilit că agresorul este un tânăr în vârstă de 21 de ani, cunoscut pentru mai multe infracțiuni.

Tânărul a fost depistat într-o localitate din județul Ilfov și a fost condus la audieri, iar în probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Politie pentru Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, notează mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.