Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Taximetrist din Mehedinți, prins în flagrant în timp ce oferea mită unui poliţist

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam taxi taximetristi

Un taximetrist din judeţul Mehedinţi a fost prins în flagrant de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie în timp ce încerca să îl mituiască pe un poliţist pentru a nu-i întocmi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, potrivit Agerpres.

Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, bărbatul de 36 de ani a fost depistat de doi agenţi de poliţie din cadrul IPJ Mehedinţi conducând un taxi pe raza municipiului Drobeta-Turnu Severin, sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o concentraţie alcoolică de 0,64 mg/ l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării de probe biologice.

"Conducătorul auto i-a promis şi oferit ulterior unui membru al echipajului de poliţie suma de 900 lei, pentru a-l determina pe acesta să nu întocmească actele privind constatarea săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. Menţionăm că agentul de poliţie a refuzat primirea banilor, sesizând Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi. Întreaga acţiune infracţională a fost filmată de către agenţii de poliţie cu bodycam-urile aflate în dotare", informează DGA Mehedinţi.

Persoana în cauză, care are calitatea de inculpat, a fost condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, unde cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită. Totodată, procurorul de caz din cadrul unităţii de parchet a dispus faţă de inculpat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.