Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Taximetriştii din Galaţi care au snopit în bătaie un tânăr, sub control judiciar 45 de zile

justitie

Cei patru taximetrişti cercetaţi pentru agresarea unui tânăr din Galaţi au fost plasaţi sub control judiciar pentru o perioadă de 45 de zile şi au interdicţia exercitării profesiei de taximetrist, pe aceeaşi perioadă, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, Gabriela Costin, potrivit agerpres.ro.

Potrivit acesteia, cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 38 ani, bănuiţi că l-ar fi agresat pe tânărul de 19 ani şi i-ar fi sustras telefonul mobil, sunt cercetaţi pentru infracţiunile de loviri şi alte violenţe, furt şi distrugere.

Citește și: Liviu Dragnea atacă 'maimuțoii și măscăricii' din UE: Ni s-a spus să facem cu mâna la conducta cu petrol, că așa trebuie să fie integrarea .

Evenimentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în zona Lacul Brateş, din vecinătatea municipiului Galaţi. Tânărul agresat tocmai îşi sărbătorise ziua de naştere la restaurant şi a solicitat un taxi pentru a transporta o instalaţie de sunet. Între taximetrist şi tânăr a avut loc o altercaţie iar şoferul şi-a chemat în ajutor colegii. Tânărul a fost înconjurat de zece taximetre iar şoferii acestora l-au bătut cu pumnii şi picioarele, i-au distrus instalaţia de sunet şi i-au luat telefonul mobil.

Poliţiştii continuă cercetările pentru aflarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs agresiunea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.