Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea atacă 'maimuțoii și măscăricii' din UE: Ni s-a spus să facem cu mâna la conducta cu petrol, că așa trebuie să fie integrarea

dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Craiova, la mitingul social-democraților, că România i s-a spus că integrarea în UE ar trebui să fie prin cedarea resurselor naturale și că acest lucru este o minciună a unor „maimuțoi” și „măscărici”.

„Ni s-a spus ca resursele noastre nu sunt ale noastre, ca sa fim bucurosi si sa facem cu mana la conducta cu petrolul, ca asa trebuie sa fie integrarea, ca mai importante sunt interesele Europei, ca asta inseamna UE. Au fost minciuni. Orice german, spaniol, belgian, olandez, se gandeste in special la tara lui. UE nu a fost creata sa faca rau tarilor care intra. Dar daca Romania a fost condusa de oameni fara coloana vertebrala, au mers cu capul plecat, ce-i drept capul plecat sabia nu-l taie (...) dar daca stai cu coloana dreapta, mai faci cate o hernie, dar cel putin nu stai cu capul plecat”

El a spus că i-a spus cineva recent că a văzut într-o parcare zeci de tiruri cu produse alimentare din străinătate și doar 3 tiruri din România.

„Vin niste maimutoi, niste mascariti, ca tinem cu tara noastra? Niciodata, eu imi iubesc tara si imi asum orice risc, pericol, pentru a ma lupta pentru Romania”, a mai zis Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.