Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Taximetriştilor şi personalului asociaţiilor de proprietari din Sfântu Gheorghe au ieşit negativi la Covid-19 după testare

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam taxi taximetristi

Testele rapide pentru depistarea COVID-19 făcute taximetriştilor şi personalului asociaţiilor de proprietari din municipiul Sfântu Gheorghe au ieşit negative., potrivit Agerpres

"În legătură cu rezultatele testelor rapide făcute de Primărie la taximetrişti şi la asociaţii de proprietari: în cazul asociaţiilor toate testele au fost negative, iar în cazul taximetriştilor, 132 din 150 de teste sunt negative, restul de 18 încă nu le-au făcut(sunt în concediu, au fost plecaţi sau alte motive de acest gen)', au anunţat vineri, reprezentanţii Primăriei Sfântu Gheorghe.

Citește și: PROTEST Presa din Timișoara, scrisoare DESCHISĂ către Iohannis și Orban și către Parlament privind JIGNIRLE aduse de primarul Nicolae Robu jurnaliștilor .

Primarul Antal Arpad a declarat luna trecută, într-o conferinţă de presă online, că municipalitatea a comandat peste 5500 de teste de sânge rapide pentru depistarea COVID-19, iar o parte dintre acestea au fost distribuite cabinetelor medicale şi stomatologice din oraş care asigură servicii de urgenţă în această perioadă.

De asemenea, au fost folosite pentru testarea taximetriştilor şi personalului asociaţiilor de proprietari care încasează cheltuielile de întreţinere.

"Restul testelor le vom folosi, în funcţie de evoluţia epidemiei, poate în perioada următoare pentru a face o testare reprezentativă pentru populaţia oraşului. Dacă acest lucru nu este necesar acum, atunci vom folosi aceste teste la toamnă, în cazul în care se va pune din nou problema revenirii acestei epidemii", a declarat primarul Antal Arpad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.