Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Taylor Swift a lansat turneul şi patru cântece inedite

bravonet.ro
Taylor Swift

La cinci ani de la Reputation Tour şi la trei ani de la anularea Lover Fest 2020 din cauza pandemiei, cântăreaţa Taylor Swift în vârstă de 33 de ani a revenit pe scenă. Vineri, în Glendale, Arizona, ea a început „The Eras”, al şaselea turneu.

Cu ocazia Eras Tour, cântăreaţa a dezvăluit şi patru piese noi. Printre acestea, „Eyes Open”, „Safe & Sound” şi „If This Was a Movie”, prezentate ca „Versiunile lui Taylor” ale cântecelor vechi. Potrivit Pitchfork, „All of the Girls You Loved Before”, ultima piesă de pe listă, este o baladă romantică preluată din sesiunile de înregistrare pentru albumul „Lover”, lansat în 2019, informează News.ro.

Pentru a promova „Midnight”, cel mai recent album al ei, Taylor Swift va susţine cincizeci de concerte în Statele Unite.

Anul acesta - la fel ca în timpul Reputation Tour din 2019 - turneul a început în Glendale. În total, s-au adunat aproape 80.000 de oameni. Chiar şi primarul din Glendale s-a alăturat, redenumind oraşul „Swift City” în onoarea cântăreţei. „Ce conferinţă de presă energică în această dimineaţă pentru a anunţa redenumirea oraşului Glendale în Swift City în perioada 17-18 martie, în onoarea lui Taylor Swift”, a scris Jerry Weiers pe Twitter.

Taylor Swift a marcat anul 2022 prin lansarea „Midnight”, al zecelea album al ei. Discul a petrecut cinci săptămâni în topul celor mai bine vândute albume din SUA, devenind cel mai bine vândut album din lume în acel an.

Toate biletele disponibile pentru turneul său The Eras au fost epuizate în doar câteva ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.