Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Taylor Swift devine prima artistă din istoria Spotify care a ajuns la 100 de milioane de ascultători pe lună

Glamour
Taylor Swift

Taylor Swift a devenit prima artistă din istoria Spotify care a ajuns la 100 de milioane de ascultători pe lună, a anunţat marţi platforma de streaming muzical, potrivit news.ro.

The Weeknd deţine locul 1 în topul celor mai mulţi ascultători pe lună, cu peste 110 milioane. El a depăşit 100 de milioane, stabilind recordul Spotify, în luna februarie. Bad Bunny se află pe locul 3, cu 80 de milioane, urmat de Ed Sheeran, cu 77 milioane.

Anunţul vine după ce Swift a lansat în luna iulie a acestui an cel de-al treilea album reînregistrat al ei, „Speak Now (Taylor's Version)”. Albumul a debutat pe locul 1, ajungând pe primul loc în topul Billboard 200 cu 716.000 de unităţi echivalente cu un album. De asemenea, „Speak Now (Taylor's Version)” i-a adus lui Swift distincţia de prima femeie care are patru albume care se află în acelaşi timp în top 10 al clasamentului Billboard - devenind astfel a treia artistă din istorie care reuşeşte acest lucru.

În timp ce se afla în ultima etapă a turneului său U.S. Eras Tour, pe stadionul SoFi din L.A., Swift a anunţat că proiectul „1989 (Taylor's Version)” va debuta în această toamnă. Anunţul nu a fost o surpriză pentru fani, afirmând data de lansare a albumului reînregistrat pe 27 octombrie.

Eras Tour al lui Swift îşi va continua parcursul internaţional până în toamna anului 2024, megastarul anunţând recent adăugarea a încă 15 date în America de Nord.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.