Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Taylor Swift este supărată că nu mai are voie să cânte vechile hituri la Premiile Muzicale Americane

Taylor Swift

Taylor Swift se plânge că nu mai are voie să cânte vechile sale hituri la festivitatea Premiilor Muzicale Americane (AMA) , arată Smart Radio, care păstrează un rol special pentru muzica artistei, scrie Mediafax.

Cântăreața a cerut ajutorul fanilor pentru a rezolva neînțelegerea cu managerii muzicali Scooter Braun și Scott Borchetta. Nu doar apariția lui Taylor Swift pe scena ceremoniei ar fi sub semnul întrebării ci și un documentar pregătit de Netflix despre viața ei, susține interpreta. Iar motivul ar fi tot neînțelegerile cu cei doi șefi din industria muzicală.

“Nu știu ce să mai fac”, se plânge Swift pe o rețea socială.

Swift a prezentat și o declarație în care susține că Borchetta și Braun, care dețin drepturile pentru primele ei albumuri, ar împiedica-o să cânte la gala AMA, unde ar trebui să primească trofeul pentru artistul deceniului.

Citește și: A început postul Nașterii Mântuitorului sau Postul Crăciunului

Neînțelegerile au apărut după ce Taylor Swift a părăsit grupul Big Machine Label Group, unde încheiase contract cu Borchetta, care a descoperit-o când cântăreața nu avea decât 14 ani. După ce a întregistrat șase albume, artista a semnat cu Universal Music Group, în noiembrie 2018. Printre motivele care au determinat-o pe artistă să schimbe casa producătoare a fost și nevoia de a intra în posesia originalelor pentru piesele sale, un lucru pe care nu l-a avut niciotată la BMLG.

Borchetta a vândut BMLG, și drepturile pentru înregistrările originale ale primelor piese cântate de Swift, către Braun, care mai administrează și repertoriul unor muzicieni precum Justin Bieber și Kanye West. Swift l-a acuzat pe Braun de ”comportament abuziv”.

Taylor Swift, în vârstă de 29 de ani, este unul dintre cel mai bine vânduţi artişti din lume, cu peste 40 de milioane de albume şi 130 de milioane de single-uri. Aceasta a primit, de-a lungul carierei, zece premii Grammy, 23 de Billboard Music Awards şi un premiu Emmy. Cel mai recent album de studio al cântăreţei, "Reputation", a fost lansat în noiembrie 2017 şi a fost desemnat materialul discografic al anulului 2018 de revista americană Billboard.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.