Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Taylor Swift și Cardi B au fost premiați la MTV Video

Taylor Swift

Taylor Swift și Cardi B se numără printre artiștii premiați luni noapte la Premiile MTV Video. Missy Elliott păstrează legătura trofeului Video Vanguard cu memoria lui Michael Jackson, dar aceasta nu a fost singura controversă a galei, arată Hollywood Reporter, potrivit Mediafax.

Vedetele industriei muzicale s-au adunat luni noapte la Prudential Center din Newark, New Jersey, unde au fost acordate trofeele celei de-a 36-a ediții a Premiilor MTV Video Music.

Taylor Swift a primit două trofee pentru videoclipul "You Need to Calm Down".

Pe lista câștigătorilor s-au mai numărat și Ariana Grande (care nu a ajuns la spectacol), Cardi B, Shawn Mendes și Camila Cabello, Lil Nas X și Billy Ray Cyrus, ca și Jonas Brothers.

Gazda ceremoniei premiilor acordate în 2019 a fost Sebastian Maniscalco.

Printre cei care au urcat pe scenă pentru a susține recitaluri s-au numărat Swift, chiar în deschiderea spectacolului, alături de Lil Nas X, Lizzo, Jonas Brothers, Cabello, Mendes și alții.

Finalul a aparținut vedetelor originare din New Jersey, scena fiind ocupată de Queen Latifah, Naughty by Nature, Redman, Fetty Wap și Wyclef Jean.

Citește și: Gabriela Firea, mesaj pentru 'micuţa Picasso': Te așteptăm cu expoziții și în România, cât de curând!

Dintre invitații care au cântat nu au lipsit Miley Cyrus, Bad Bunny, J Balvin, Rosalía, Big Sean featuring A$AP Ferg, H.E.R., Normani și Ozuna.

Missy Elliott a primit Premiul Video Vanguard. Cu toate că pe site-ul oficial al MTV premiul este desemnat numai cu numele categoriei, în ultimul timp fiind discuții vii legate de sensul păstrării unei legături între distincție și Michael Jackson, Elliott a mulțumit pentru distincție folosind asocierea premiului cu fostul Rege al muzicii Pop, al cărui nume a devenit atât de controversat.

Controversată a fost și inventarea categoriei K-Pop, unde trupa BTS a fost premiată. Coreenii nu auy fost prezenți la ceremonie. Gestul de a prezenta o nouă categorie care recunoaște succesul muzicii pop din extremul orient la nivel internațional a fost interpretat de mulți critici ca o mișcare cu conotații rasiste, trupa BTS depășind în 2019 suscesul multor trupe americane, canadiene sau australiene, arată Variety.

Printre prezentatorii distincțiilor s-au numărat actori din serialul ”The Sopranos”, John Travolta, Lenny Kravitz, Billy Ray Cyrus, Jonathan Van Ness, Keke Palmer, Lindsey Vonn, Rick Ross, Salt-N-Pepa și Ice-T.

Primul premiu MTV Fashion Trailblazer acordat vreodată a mers la Marc Jacobs, designerul de al cărui nume sunt legate apariții ale unor celebrități muzicale precum Lady Gaga, Cardi B sau Nicki Minaj dar și campanii la care au participat Cher și Missy Elliott.

Lista completă a câștigătorilor poate fi consultată aici https://people.com/music/mtv-vmas-2019-winners-list/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.