Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Taylor Swift s-a tăiat la mână în timpul unui concert: anunț important pentru fani

Glamour
Taylor Swift

Cântăreaţa Taylor Swift le-a dat asigurări fanilor că este bine după ce s-a tăiat la mâna în timpul unui spectacol la Houston în cadrul unui turneu în Statele Unite, relatează marţi dpa.

Vedeta câştigătoare a unor importante trofee în industria muzicală a dezvăluit că s-a împiedicat şi a căzut în culise în timp ce îşi schimba ţinuta şi că incidentul a fost "complet vina ei", conform Agerpres.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă în timpul celui de-al doilea din cele trei spectacole susţinute în Houston, Texas, ca parte a etapei din Statele Unite a turneului ei "Eras".

Fanii au observat că vedeta s-a accidentat şi au lăudat-o pentru curajul ei de a continua spectacolul în pofida faptului că avea o bucată de piele lipsă la mâna stângă.

Swift a afirmat luni online că s-a împiedicat de tivul rochiei în timp ce alerga în culise în întuneric pentru a-şi schimba ţinuta, însă a ţinut să-şi liniştească fanii spunându-le să nu-şi facă griji pentru ea.

"Trebuie să susţin 3 spectacole nebuneşti în Houston şi mă trezesc zâmbind amintindu-mi cât de mult ne-am distrat cu toţii", a spus ea.

"Îmi place atât de mult acest turneu datorită pasiunii pe care o pune tot acest public - serios, abia aştept Atlanta", a adăugat vedeta americană.

"PS pentru cei care mă întreabă cum mi-am tăiat la mână, sunt total în regulă şi a fost complet vina mea - m-am împiedicat de tivul rochiei şi am căzut în culise în timp ce alergam să mă schimb rapid - mi-am atenuat căderea cu palma. Nu vă faceţi griji pentru mine. Sunt bine", a mai spus Taylor Swift.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.