Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Taylor Swift va primi trofeul onorific Artist of the Decade la gala American Music Awards

Taylor Swift

Cântăreaţa Taylor Swift va primi trofeul onorific Artist of the Decade la gala American Music Awards, care va avea loc pe 24 noiembrie, la Los Angeles, potrivit billboard.com, potrivit news.ro.

Swift, care este artistul cu cele mai multe trofee American Music câştigate în ultimii zece ani, 23, este nominalizată şi anul acesta, la cinci categorii. Dacă va câştiga acum două trofee, îl va devansa pe Michael Jackson ca număr de premii American Music obţinute.

Cântăreaţa va urca pe scenă pentru a susţine un recital.

Citește și:  Renate Weber iese la rampă! ‘Este pompoasă şi nefericită’

„Impactul în muzică al lui Taylor este incontestabil, iar reprezentaţiile ei la American Music Awards au fost cu adevărat spectaculoase”, a spus Mark Bracco, vicepreşedinte al Dick Clark Productions, care organizează gala împreună cu ABC.

Anul acesta, Taylor Swift şi-a lansat al şaptelea album, „Lover”, care a fost vândut în peste 1 milion de copii în SUA, fiind certificat cu platină de Recording Industry Association of America.

Cântăreaţa pop cu zece premii Grammy în palmares este vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate în decurs de un an, potrivit celei mai recente liste întocmite de revista Forbes. Artista în vârstă de 29 de ani a câştigat 185 de milioane de dolari, fără taxe, în anul început pe 1 iunie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.