Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȚEAPA anului pe litoralul românesc, în plină pandemie: Poliția a mers URGENT peste afaceriști

litoral

Țeapa anului pe litoralul românesc, în plină pandemie, acolo unde unii români par să fie dispuși la orice ca să facă bani rapid și fără muncă. Polițiștii fac cercetări pentru evaziune fiscală și înșelăciune în urma unui control făcut la o firmă din Eforie Nord, care le promitea turiștilor, în schimbul unor sume de bani de până la 400 de euro, promovare în show-business, conform Mediafax.

Citește și: SURPRIZĂ la Antena 1: una din cele mai frumoase prezentatoare TV din România revine pe sticlă

Potrivit IPJ Constanța, polițiști au făcut un control la o firmă din Eforie Nord, suspectă de practici comerciale înșelătoare.

„La data de 29/30 iulie a.c., polițiști de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, împreună cu reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, au efectuat un control la o societate comercială cu punctul de lucru în stațiunea Eforie Nord, privitor la desfășurarea unor practici comerciale înșelătoare, prin prestarea de servicii pe bază de tarif fix (119 lei/persoană, respectiv 398 de euro/persoană) constând în efectuarea de fotografii persoanelor interesate, cu promisiunea promovării imaginii acestora în media și lumea show-business-ului”, se arată în comunicat.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru înșelăciune și evaziune fiscală, după ce operațiunile comerciale nu au fost evidențiate, total sau parțial, în actele contabile ori în alte documente legale.

Polițiștii au ridicat 343 de lei și înscrisuri, în vederea continuării cercetărilor sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.