Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatrul Mic prezintă în premieră spectacolul 'Noapte bună, mamă!'

teatrulalba.ro
teatru sala alba

Spectacolul "Noapte bună, mamă!" de Marsha Norman, regia Vlad Massaci, producţie a Teatrului Mic din Bucureşti, va avea premiera oficială la Festivalul de Teatru "Ştefan Iordache" vineri, de la ora 19,00, informează un comunicat al organizatorilor, arată Agerpres.

"'Noapte bună, mamă!' povesteşte despre relaţia dintre o fiică care îşi anunţă mama că se va sinucide. Prilej cu care sunt spuse lucruri nespuse, aflate amănunte ascunse cu grijă, reglate conturi până acum nereglate. Sunt sigur că ne vom regăsi cu toţii în personajele Marshei Norman. Închei invitând spectatorii la întâlnirea cu două minunate actriţe ale Teatrului Mic, Andreea Grămoşteanu şi Dana Dembinski", spune regizorul Vlad Massaci.

Este un text apărut în programul "Teatrul pentru actori şi numai cu actori" al Teatrului Mic, care îşi propune să se concentreze mai mult pe detaliile interpretării actoriceşti şi mai puţin pe viziunea regizorală. Repetiţiile s-au desfăşurat în bună parte pe Zoom, lucru care a şi dus la ideea spectacolului.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Următoarele reprezentaţii vor avea loc în datele de 26 iunie şi 8 iulie, de la ora 20,30, la Sala Studio - Gabroveni 57.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.