Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tecău și Mergea, capi de serie la dublu masculin, în turneul de la Roland Garros

www.gsp.ro
florin mergea horia tecau

Horia Tecău și Florin Mergea sunt capi de serie alături de partenerii lor în proba masculină de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Șlem al anului, conform Agerpres.

Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer au fost desemnați capi de serie numărul 11, iar în primul tur vor întâlni cuplul alcătuit din brazilianul Thomaz Bellucci și argentinianul Carlos Berlocq. Pentru Horia cel mai bun rezultat la Internaționalele Franței a fost semifinala din 2015, anul trecut el și Rojer pierzând în turul al doilea.

Mergea și pakistanezul Aisam Ul-Haq Qureshi sunt capi de serie numărul 13, iar adversarii din runda inaugurală vor fi spaniolul Fernando Verdasco și ''veteranul'' sârb Nenad Zimonjic. Mergea s-a oprit în sferturi la ediția trecută, la care a jucat alături de indianul Rohan Bopanna, dar cel mai bun rezultat al său la Paris este semifinala din 2014, alături de croatul Marin Draganja.

La feminin vom avea patru reprezentante în proba de dublu: Raluca Olaru va face pereche cu ucraineanca Olga Savciuk, urmând să joace contra perechii Mandy Minella (Luxemburg)/Anastasija Sevastova (Letonia), Irina Begu va juca alături de chinezoaica Saisai Zheng, contra cuplului Xenia Knoll (Elveția)/Nina Stojanovic (Serbia), Monica Niculescu și Christina McHale (SUA) sunt capi de serie numărul 16 și vor întâlni cuplul american Asia Muhammad/Taylor Townsend, în timp ce Sorana Cîrstea va face echipă cu croata Donna Vekic, împotriva perechii Andreja Klepac (Slovenia)/Maria Jose Martinez Sanchez (Spania), cap de serie numărul 15.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.