Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tecău și Rojer, calificați în sferturile probei de dublu la Sydney

horia tecau

Tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-au calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Sydney, dotat cu premii totale de 437.380 dolari, după ce au câștigat cu 2-6, 6-4, 10-5 în fața australienilor Matt Reid/Jordan Thompson.

Tecău și Rojer, favoriții numărul patru ai probei, s-au impus în 63 de minute, aceasta fiind prima lor victorie în 2017. Tecău și partenerul său au început greoi și au cedat primul set fără drept de apel, cu 2-6. Cei doi și-au reglat jocul și în setul al doilea au condus ostilitățile, având 5-2 și serviciul, dar australienii au reușit break și s-au apropiat apoi la 5-4, însă setul a revenit perechii Tecău/Rojer. În super tiebreak, Tecău și Rojer au dominat și s-au impus clar cu 10-5.

Citește și: Un tenismen român a fost SUSPENDAT pe viață pentru TRUCARE de meciuri

Perechea româno-olandeză și-a luat revanșa în fața cuplului Reid/Thompson, care câștigase anul trecut în primul tur la Sydney cu 4-6, 7-6 (9), 10-4.

Tecău și Rojer și-au asigurat un cec de 3.860 dolari și 45 de puncte ATP, urmând să joace în sferturi contra olandezilor Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop, care au profitat de abandonul cuplului Oliver Marach (Austria)/Fabrice Martin (Franța) la scorul de 4-2, anunță Agerpres.

Tecău a jucat două finale la Sydney în carieră, în 2013 (alături de belarusul Max Mirnîi) și 2015 (alături de Rojer), iar Florin Mergea a jucat finala anul trecut (alături de Rohan Bopanna).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.