Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ștefan Cană, împrumutat de FCSB la Farul Constanța

Inquam Photos / Alberto Groşescu
Inquam coregrafie FCSB

Ştefan Cană (18 ani) este ultimul nume plecat de la FCSB în aceste zile, când vicecampioana decide să-i împrumute pe tinerii de la echipă. Fundaşul va evolua în stagiunea 2019-2020 la Farul Constanţa, echipă patronată de Ciprian Marica, potrivit Mediafax.

Citește și: Cutremur de surprafaţă de 5,3 grade, produs în Atena - USGS

Cană nu a apucat să joace până acum la prima echipă a FCSB-ului. Era un jucător care făcea parte din lotul echipei U19 şi a prins şi câteva meciuri pentru echipa a doua a viecampioanei României. La Farul, FCSB i-a mai împrumutat şi pe Mihailo Mitrov, Robert Băciuţ şi Alexandru Nicola. Echipa patronată de Gigi Becali a mai cedat şi alţi tineri pentru sezonul următor, la Academica Clinceni. Este vorba de Robert Ion şi Cristian Dumitru. Acesta din urmă a marcat şi a oferit un pasă decisivă în returul din Europa League, cu Milsami Orhei, dar Becali a anunţat la finalul meciului că îl lasă la echipa promovată recent în Liga 1.

Citește și: Codrin Ștefănescu SPULBERĂ visul lui Dăncilă de a candida la prezidențiale: Firea, Pleșoianu și Nicolae, amenințați chiar și cu moartea

"Cea mai mare tâmpenie, care îmi foloseşte mie cel mai mult. Că le dau tuturor jucători. Îmi e extrem de favorabilă regula asta, dar nu e normal aşa ceva. Are dreptate Dan Petrescu, ce fac, sunt angajat să cresc jucători?", a spus Becali, la Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.