Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ștefan Florescu: Se poate face o campanie curată, cu decență și proiecte prezentate civilizat

facebook.com
stefan florescu

Iata ca se poate si chiar se practica o campanie curata, cu decenta si proiecte prezentate civilizat. O face in Sectorul 6 independentul Stefan Florescu. De altfel, ne amintim ca acesta a fost cel care a facut apel la fair-play inca din debutul acestei campanii electorale.

In acelasi registru s-a pastrat si in ceea ce priveste clipul electoral, o productie ingenioasa si extrem de diferita fara de clasicele laude de sine cu care se prezinta alti candidati.

Fara excentricitati si slogan fistichiu. Doar proiectele pe care le propune, intr-o grafica inteligent pusa in varful creionului de un iscusit caricaturist, ceea ce ne arata ca Florescu are si simtul umorului. Se inscrie clar la categoria "Asa Da!" in campania electorala!

Independentul Florescu a adaugat pe contul sau de socializare un scurt comentariu care insoteste clipul sau de prezentare:

"De ani de zile, Sectorul 6 a fost condus politic, când de stânga, când de dreapta! Niciodată de cetăţeni! E timpul ca partidele să nu mai decidă pentru noi! Pentru un viitor sigur al copiilor noștri, e timpul investim în: şcoli moderne, străzi curate şi asfaltate, parcuri, locuri de joacă, zone verzi, parcări, pieţe, blocuri reabilitate, locuinţe sociale, spital, biblioteci, centru cultural! Sectorul 6 este al oamenilor, nu al politicienilor! Sunt Ștefan Florescu, independent politic, dependent de oameni! Cu experiență, pentru viitorul Sectorului 6!"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.