Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ștefan Mandachi, mândru de succesul campaniei sale: 'Vreau să se construiască precum în China. Că nici acolo nu sunt extratereștri'

Mediafax
mandachi

Antreprenorul Ștefan Mandachi, care va întrerupe munca în 15 martie, timp de 15 minute, spune într-un interviu acordat MEDIAFAX că nu și-a imaginat succesul campaniei la acest nivel. „Pentru a avea autostrăzi, România are nevoie de acțiune, nu de pălăvrăgeală”, afirmă omul de afaceri.

Suceveanul care a construit primul metru de autostradă în Moldova și va întrerupe munca în 15 martie, timp de 15 minute, Ștefan Mandachi, spune într-un interviu acordat agenției MEDIAFAX că vrea ca în România să se construiască autostrăzi ca în China, adică 10.000 kilometri într-un an, pentru că în China nu există „supraoameni sau extratereștri”. El așteaptă la protest miliioane de români, alături de politicieni care să protesteze în calitate de cetățeni nemulțumiți de lipsa autostrăzilor.

Europarlamentar PSD, atac INCENDIAR la Klaus Iohannis: Se face de râs și seamănă panică în populație

Redăm interviul integral:

Rep.: De unde ideea cu autostrada? Vă gândeați că va avea succes campania?

Ștefan Mandachi: Mă gândeam că va avea succes campania, dar nu mi-am imaginat că se poate ajunge la un astfel de nivel. Sunt mândru și încântat că românii au ieșit din zona de confort și aleg să manifeste pașnic. La 15 martie sper să se mobilizeze pașnic, fără violență, multe milioane de români. Dacă se poate, toți românii. Vreau o uniune totală a românilor sub deviza „România vrea autostrăzi”.

Rep.: Cum vedeți societatea românească, se va schimba ceva dupa 15 martie?

Ștefan Mandachi: În societatea românească se vor schimba lucruri doar în raport cu numărul de oameni care se vor coaliza pentru un scop comun: autostrăzi în țară. Vom vedea câți români se solidarizează.

Gabriela Firea anunță un proiect MAJOR de 20 de milioane de euro, în centrul Capitalei/ VIDEO

Rep.: Când credeți că va fi construit următorul metru de autostradă în Moldova?

Ștefan Mandachi: Sper să se construiască urgent primul metru real de autostradă în Moldova. Nu pot să anticipez când se va întâmpla, dar sunt convins că, dacă vom fi suficienți oameni, va fi un semnal de alarmă suficient de clar. Vreau să am autostrăzi în România la fel cum se construiesc în China: 10.000 km într-un an. Că în China nu există supraoameni sau extratereștri.

Rep.: Credeați că inclusiv politicienii de la putere vă dau dreptate și că vă susțin?

Ștefan Mandachi: Mulți politicieni mă susțin și aștept politicienii să vină la manifest în calitate de cetățeni nemulțumiți de lipsa autostrăzilor, nu în calitate de politicieni. Refuz să fac politică, refuz să fiu un activist, refuz să capitalizez această popularitate în interes propriu. Îmi doresc să circul decent pe străzi, fără să fiu condamnat la moarte.

Rep.: De ce ar avea nevoie România pentru a avea autostrăzi?

Ștefan Mandachi: De acțiune, nu de pălăvrăgeală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.