Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ștefan Risipițeanu, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu, a fost arestat preventiv

Antena 1
risipiceanu

Ștefan Risipițeanu, bărbatul reținut de DIICOT pentru că ar fi violat-o pe Luiza Melencu alături de Gheorghe Dincă, o să fie arestat preventiv timp de 30 de zile, a decis joi Tribunalul București. Decizia poate fi atacată cu contestație.

Înainte de pronunțare, avocatul bărbatului, Valentin Vladu, a declarat că nu sunt probe suficiente împotriva clientului său și, dacă se va dispune arestul preventiv, decizia va fi contestată.

Risipițeanu (46 de ani) este acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reținut, cât și Dincă, au violat-o pe tânără.

La 14 aprilie, jurul orei 12, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violență pe Melencu Luiza, care aștepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal și a fost surprins de Risipițeanu, a anunțat Giorgiana Hosu, adjunct DIICOT.

Potrivit lui Hosu, Risipițeanu a observat-o pe Luiza Melencu sechestrată în mașină. El făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă. Atunci când a fost reținut, le-a spus anchetatorilor că i-a cerut lui Gheorghe Dincă să intrețină relații sexuale cu tânăra. Bărbatul era folosit de Dincă ocazional la muncile din gospodărie.

El este o persoană fără loc de muncă, fără școală, fără un domiciliu stabil, fără venituri, necăsătorit, fără copii și este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.