Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul ceh Pavel Vrba şi-a reziliat contractul cu Ludogoreţ, a anunţat gruparea la care evoluează Claudiu Keşeru, Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore

www.agerpres.ro
Ludogoreț

Tehnicianul ceh Pavel Vrba şi-a reziliat contractul cu Ludogoreţ, a anunţat, luni, gruparea la care evoluează Claudiu Keşeru, Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore, anunță news.ro.

Odată cu Vrba va părăsi campioana Bulgariei şi asistentul său Zdenek Becka. În schimb antrenorul de portari Martin Tichacek rămâne în staff.

Echipa a fost preluată de Stanislav Ghencev, în vârstă de 39 de ani, fost secund al lui Vrba şi numit interimar. El a mai fost antrenor principal la Ludogoreţ, anul trecut, şi de asemenea a mai ocupat postul de antrenor secund la echipa celor trei români. În carieră, a mai fost secund la naţionala Bulgariei, antrenor principal şi secund la Etar Veliko Târnovo.

Citește și: EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Ghencev a condus formaţia Ludogoreţ la meciul de duminică, scor 3-1, cu Montana. disputat în deplasare.

Vrba, 56 de ani, a preluat conducerea tehnică a echipei Ludogoreţ în ianuarie. Deşi a reuşit câştigarea campionatului, Vrba nu a calificat echipa în grupele Ligii Campionilor. Ludogoreţ a ajuns în grupele Ligii Europa, fiind învinsă, în prima etapă, acasă, de Antwerp, cu 2-1.

În campionat, Ludogoreţ este pe locul 2, cu 20 de puncte, din nouă meciuri. Lider este Lokomotiv Plovdiv, cu 22 de puncte, din zece jocuri.

Ludogoreţ a pierdut puncte importante, acasă, cu Ţarsko Selo, scor 1-1, în deplasare, cu ŢSKA Sofia, scor 2-2, şi tot în deplasare, cu Botev Vraţa, scor 1-3.

Citește și: SURSE Cine l-ar fi turnat pe Marcel Ciolacu la Poliție, pentru că a încălcat măsurile anti-Covid – Candidează din partea PNL la alegerile parlamentare

Pavel Vrba a mai câştigat trei titluri şi un trofeu al Cupei Cehiei, cu Viktoria Plzen, titlul şi cupa în Slovacia, cu Zilina.

El a mai antrenat, printre altele, pe Banik Ostrava şi Anji Mahacikala şi a fost selecţionerul Cehiei, între 2014 şi 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.