Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul Cosmin Olăroiu coordonează online antrenamentele celor de la Jiangsu Suning

www.digisport.ro
Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu, antrenorul echipei chineze Jiangsu Suning, a vorbit despre modul în care gestionează criza provocată de pandemia de coronavirus, în condițiile în care el și elevii săi au reluat antrenamentele. Olăroiu s-a implicat în acţiuni de ajutorare a personalului medical, anunță MEDIAFAX.

Cosmin Olăriu a declarat elevii săi au reînceput antrenamentele. Tehnicianul român spune că urmăreşte şi coordonează online antrenamentele jucătorilor chinezi. Jucătorii străini ai celor de la Jiangsu Suning se pregătesc separat.

Citește și: Informațiile oficiale îl contrazic pe Klaus Iohannis! Șeful statului a comunicat cu șapte morți mai mult decât GCS! Nicio persoană decedată azi

„E o perioadă extrem de dificilă şi foarte greu de gestionat din pacate. Noi am inceput antrenamentele cu jucători chinezi si e destul de dificil de gestionat în lipsa jocurilor. Antrenamentele încercăm sa le diversificăm să nu devină monotone. Încercăm să îmbinăm utilul cu plăcutul, în aşa fel încât să nu-i plictisim şi să-i ţinem atenţi, concentraţi şi cu entuziasm. Eu urmăresc antrenamentele online şi chiar mai intervin câteodată să mai destind atmosfera. Jucătorii străini au programe date de preparatori şi după ce le fac ne trimit video. Sperăm să ajungem cât mai repede la echipă, să trecem peste etapa asta deloc plăcută”, a spus Olăroiu, la Telekom Sport.

Citește și: Reținută pentru 24 de ore în trecut, a ajuns acum, în plină stare de urgență, să aibă contracte cu statul! Tânăra este membru PNL

Olăroiu s-a implicat în mai multe proiecte de ajutorare a personalului medical pe timpul pandemiei de coronavirus.

„M-am implicat în mai multe proiecte pentru ajutorul doctorilor şi al personalului medical, cu mâncare, echipamente etc. Mi se pare firesc într-o perioadă ca asta dificilă, să fim solidari şi responsabili. Nu aş vrea să vorbesc foarte mult despre asta totuşi”, a mai spus antrenorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.