Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul Dusan Uhrin: 'Trebuie să ne apărăm foarte bine, sper să câştigăm, ei joacă bine, dar vrem victoria'

fanatik.ro
gaz metan medias

Tehnicianul Dusan Uhrin a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că speră la victoria echipei Dinamo în meciul cu Gaz Metan Mediaş, subliniind că formaţia ardeleană are un joc ofensiv şi dinamoviştii trebuie să se apere foarte bine, potrivit news.ro.

"Gaz Metan are un joc ofensiv şi trebuie să ne apărăm foarte bine, sper să câştigăm, ei joacă bine, dar vrem victoria. Montini, Fabbrini şi Neicuţescu sunt accidentaţi, dar avem alţi jucători să-i înlocuiască. Şi noi vrem să câştigăm fiecare meci, jucăm să câştigăm, nu să pierdem. Pentru noi este important că jucăm acasă, în Ştefan cel Mare. Noi muncim să fim tot mai buni", a declarat Uhrin.

Citește și: Rareș Bogdan se amuză pe seama Vioricăi Dăncilă: ‘Ce-i asta, Tom și Jerry?’

El nu a dorit să discute despre medicul echipei, Adrian Motoacă, care a afirmat că a fost dat afară, deoarece nu a fost de acord cu metodele antrenorului. "Nu vreau să discut despre doctor, este o treabă internă. Nimic nu a fost în regulă, nu pot să spun mai mult. Nu cred că este important, nu a fost nimic ca lumea. Acum avem un medic care a fost în lotul de rugby şi a lucrat şi pentru noi la tineret", a mai spus tehnicianul.

Uhrin crede că naţionala României mai are şanse de calificare la CE-2020: "Cred că România mai are şanse de calificare, dar trebuie să câştige ambele meciuri. Atmosfera cu copiii a fost o foarte bună idee. Mă bucur că Nistor a jucat câteva minute, a fost bine pentru el".

Meciul Dinamo - Gaz Metan Mediaş este programat, vineri, de la ora 20.30, în etapa a XIII-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.