Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea: E o problemă rezultatul de la Iaşi, dar mai mare este cea cu refacerea jucătorilor care au avut coronavirus

Facebook
anton petrea

Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat, vineri, că înfrângerea din etapa trecută a Ligii I, cu Poli Iaşi, scor 2-5, reprezintă o problemă, dar şi mai mare este problema refacerii jucătorilor care au stat izolaţi din cauza coronavirusului. Petrea speră ca fotbaliştii săi să câştige meciul de sâmbătă cu Dinamo, anunță news.ro.

“Un meci dificil, în compania unei echipe de tradiţie, formată din jucători valoroşi care au fost transferaţi în ultima perioadă. Sper ca jucătorii pe care îi avem la dispoziţie mâine seară să se ridice la nivelul derbiului şi să câştigăm acest meci. Pe mine mă interesează mai puţin discuţiile de pe margine, mă interesează cum suntem noi şi cum vom trata meciul mâine seară, cu seriozitate. Importantă este atitudinea noastră. E o problemă cu acest rezultat de la Iaşi, dar mai mare problemă este cu refacerea jucătorilor care au fost depistaţi pozitiv, care acum la ultimele teste au fost găsiţi negativ, pentru că au stat o perioadă destul de lungă fără antrenamente, fără a avea contact cu echipa. Să vedem nivelul la care vor fi m1ine seară şi pe cine vom miza”, a spus Petrea.

Citește și: Radu Banciu a plecat de la B1TV: 'Am întrerupt colaborarea de comun acord'

Anton Petrea speră ca suporterii să revină în curând pe stadioane: “Este o problemă pentru ambele echipe, pentru spectacolul fotbalistic. Va fi mai difici, dar din păcate asta e situaţia. Spe ca în cel mai scurt timp suporterii să aibă acces pe stadioane. Vom încerca să facem totul să câştigăm acest meci”.

El a vorbit şi despre pauza care urmează, menţionând că va încerca să remedieze unele probleme în cele două săptămâni. “Această pauză este binevenită pentru noi şi vom căuta să remediem mai multe lucruri în aceste două săptămâni, dar până atunci suntem concemtraţi pentru meciul de mâine seară”.

FCSB va întâlni Dinamo, sâmbătă, de la ora 21.00 pe Arena Naţională, în etapa a şasea a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.