Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul echipei Wolverhampton, Nuno Espirito Santo, riscă să fie sancţionat pentru că a criticat un arbitru

Pro Sport
arbitru

Tehnicianul echipei Wolverhampton, Nuno Espirito Santo, riscă să fie sancţionat de federaţia engleză (FA) pentru că l-a criticat pe arbitrul Lee Mason după meciul cu Burnley, pierdut cu scorul de 1-2, la 21 decembrie, anunță news.ro.

“Se presupune că declaraţiile făcute de antrenorul principal în interviul de după meci reprezintă un comportament inadecvat, fiind ofensatoare la adresa unui arbitru”, se arată într-un comunicat al FA.

Citește și: Dana Budeanu a ales Fătălăul Anului 2020

După partida din 21 decembrie, Nuno Espirito Santo a spus că arbitrul Lee Mason “nu are calitatea necesară pentru a conduce un meci din Premier League”. “Nu este vorba de greşeli cruciale, cu de felul în care conduce meciul. Jucătorii devin nervoşi, prea multe voci, el fluieră când unii jucători strigă. Vorbim despre cea mai bună competiţie şi el clar nu are calitatea necesară pentru a conduce meciul. Sunt foarte dezamăgit că spun asta, dar nu m-aş simţi în regulă dacă nu aş spune-o. Nu vreau să îl mai văd – asta i-am spus. Sper că nu va mai arbitra vreun meci de-ale noastre pentru că toate meciurile noastre cu Lee Mason sunt mereu la fel. El un îi poate controla pe jucători, jucătorii se ceartă tot timpul – ambele echipe. Cu toţi ceilalţi arbitri jocul curge, există dialog. Pur şi simplu el nu este pregătit”, a afirmat tehnicianul.

Nuno Espirito Santo are termen până la 5 ianuarie pentru a răspunde acuzaţiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.