Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul naționalei de rugby a României, Andy Robinson: Toată lumea este dezamăgită că meciul România - Belgia a fost suspendat

romania rugby

Antrenorul echipei naţionale de rugby a României, Andy Robinson, a afirmat că atât jucătorii cât şi membrii staff-ului tehnic sunt dezamăgiţi de decizia Rugby Europe în ceea ce priveşte suspendarea partidei cu Belgia, din ultima etapă a ediţiei 2020 a Rugby Europe Championship, potrivit Agerpres.

"România a început pregătirea meciului cu Belgia încă de pe 10 ianuarie. Jucătorii şi-au îmbunătăţit pregătirea fizică, au progresat şi în ce priveşte tehnica individuală, dar mai ales jocul în echipă şi erau nerăbdători să joace acest meci cu Belgia, cu atât mai mult cu cât anul trecut au jucat un singur meci acasă. Toată lumea este dezamăgită că meciul a fost suspendat, a fost un cantonament în sistem închis şi atât jucătorii, cât şi membrii staff-ului tehnic au stat departe de familii şi prieteni tocmai pentru a pregăti acest meci. Vreau să mulţumesc Federaţiei Române de Rugby care a făcut eforturi financiare ca echipa să aibă parte de o pregătire cât mai bună ţinând cont atât de situaţia aceasta cu pandemia, cât şi de condiţiile climatice din Bucureşti. Trebuie să recunoaştem că în acest weekend mulţi jucători se vor uita cu invidie la cei care joacă în această etapă pentru că majoritatea nu au mai jucat din luna noiembrie şi abia aşteptau să revină pe teren în acest meci cu Belgia", a declarat Andy Robinson, conform unui comunicat al Federaţiei Române de Rugby.

Citește și: Medicul Emilian Imbri, despre începerea școlii: Ar trebui să se vaccineze profesorii doar ca să fie siguri că au cu ce să se apere

Naţionala de rugby a României şi-a încheiat marţi stagiul de pregătire din Bucureşti, având în vedere decizia Rugby Europe de a suspenda meciul programat pe 7 februarie la Craiova, în care Stejarii urmau să întâlnească Belgia.

Jucătorii vor reveni astfel la cluburile unde evoluează, în ţară şi străinătate.

Partida conta pentru ultima etapă a ediţiei 2020 a Rugby Europe Championship, însă a fost suspendată, oficialii belgieni informând forul continental că nu au permisiunea de a călători din cauza restricţiilor sanitare în vigoare în Belgia. Întâlnirea era programată a se desfăşura în premieră la Craiova, pe Stadionul Ion Oblemenco.

În această săptămână, Colegiul Director al Rugby Europe se va reuni pentru a lua o decizie în ce priveşte meciul România - Belgia.

Ultima etapă a Rugby Europe Championship, programată pentru data de 14 martie 2020, a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Meciurile restante au fost reprogramate pentru data de 1 noiembrie 2020, după care au fost amânate încă o dată, tot din cauza situaţiei sanitare, pentru 7 februarie 2021.

În această etapă mai sunt programate meciurile Georgia - Rusia şi Spania - Portugalia.

Înaintea ultimei etape din REC 2020, pe primul loc se află Georgia, cu 19 puncte, urmată de Portugalia, 9 puncte, Spania, 9 puncte, Rusia, 8 puncte, Belgia, 7 puncte, România, 5 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.