Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul portughez Andre Villas-Boas a declarat că actuala sa formaţie, Olympique Marseille, ar putea fi ultima pe care o antrenează în carieră

These Football Times
André Villas-Boas

Tehnicianul portughez Andre Villas-Boas a declarat că actuala sa formaţie, Olympique Marseille, ar putea fi ultima pe care o antrenează în carieră, anunță news.ro.

"Este posibil ca OM să fie ultimul meu club. În ziua în care am început în fotbal, mi-am dorit să practic 15 ani", a declarat Villas-Boas, 42 de ani, la emisiunea Telefoot, citat de lequipe.fr.

Citește și: Noua Zeelandă, prima țară în care procesul electoral s-a ÎNCHEIAT! 191 de români au votat în secţia din Auckland

Fără a avea o carieră de jucător, el a debutat ca antrenor la Academica Coimbra, în 2009, după ce a fost îndrumat în această activitate de Bobby Robson, pe vremea când aceasta o pregătea pe FC Porto.

În sezonul 2010/2011, Villas-Boas a preluat el pe FC Porto, cu care a câştigat campionatul neînvins şi cu peste 20 de puncte avans. În acelaşi sezon, FC Porto s-a impus şi în Cupa Portugaliei şi în Liga Europa.

La finalul acelui sezon de excepţie, portughezul a demisionat şi a plecat la Chelsea. În carieră, el a mai antrenat pe Tottenham, pe Zenit Sankt Petersburg, cu care a câştigat campionatul, în sezonul 2014/2015, Cupa (2015/2016) şi Supercupa Rusiei (2015), şi pe Shanghai SIPG, înainte de a ajunge, în mai, la Marsilia, unde are contract până în vara anului 2021.

Acum, formaţia Olympique Marseille ocupă locul 7, cu 19 puncte în 12 meciuri, dar o posibilă victorie, duminică, în meciul de acasă cu Lyon poate urca echipa portughezului până pe locul 2.

Citește și: Viorica Dăncilă a VOTAT deodată cu Ludovic Orban: Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii și a austerității

În paralel cu activitatea de tehnician, Villas-Boas a încercat şi o carieră în sporturile cu motor, el fiind pilot în Raliul Dakar şi într-o altă competiţie de acelaşi fel, în Portugalia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.