Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul rapidist Mihai Iosif: Nu am jucat slab în ultimele meciuri. Doar ratările ne-au privat de rezultate mai bune

gsp.ro
mihai iosif

Tehnicianul rapidist Mihai Iosif spune că echipa din Giuleşti va lupta în sezonul viitor la titlu, dacă meciurile de pe teren propriu le va disputa cu fani pe propriul stadion. Iosif a menţionat că Rapid nu a jucat slab în ultimele meciuri, dar a avut de suferit din cauza ratărilor, uneori "monumentale", anunță news.ro.

"Dacă luăm ultimele meciuri, nu cred că am jucat slab. Doar ratările ne-au privat de rezultate mai bune. Am ratat monumental. Suntem la mijloc, putem să luăm în sus sau în jos. Dacă jucam pe stadionul nostru, eram pe podium. Cu siguranţă la anul ne vom bate la titlu, dacă vom juca pe stadionul nostru. Le simţim lipsa fanilor şi sperăm să-i avem cât mai repede aproape. Noi am vrea să intrăm cât mai repede pe stadionul nostru, dar nu ştim cum e cu hârtiile, autorizaţiile, nu depinde de noi. Discuţii sunt după fiecare meci, dar ceartă şi scandal la noi în vestiar nu există", a declarta Iosif, îmtr-o conferinţă de presă.

Şi Alexandru Dandea a spus că la Rapid este o atmosferă bună şi că jucătorii din lot nu pleacă urechea la informaţiile privind schimbarea lui Mihai Iosif: "Presiune a fost mereu la Rapid, noi avem o atmosferă bună, suntem prieteni, doar că nu reuşim să câştigăm de câteva etape. Discuţii sunt mereu, pentru că ne dorim mai multe, dar nu ne certăm. Dacă jucam de la începutul campionatului pe stadionul nostru, eram mult mai sus în clasament".

Rapid joacă, vineri, de la ora 19.55, cu Sepsi OSK, la Mioveni, fără spectatori, în etapa a XXVI-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.