Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnologia 5G, indispensabilă pentru Confindustria România

Confindustria
confindustria

Confindustria România a lansat un comunicat de presă prin care subliniază că tehnologia 5G este importantă pentru cetățeni și indispensabilă pentru companiile asociației, subliniind importanța alinierii la standardele europene.

În comunicat se menționează că proiectul 5G este esențial pentru competitivitatea teritorială. Această tehnologie este importantă pentru cetățeni și indispensabilă pentru companii. Integrarea noilor rețele de fibră 5G va influența radical creșterea și dezvoltarea diferitelor sectoare și este necesar ca România să profite de această oportunitate, exploatând pe deplin potențialul transformării digitale și oferind atât oamenilor, cât și companiilor, servicii noi la care, până de curand, nu ne-am fi putut gândi ca fiind realizabile. Nu este vorba doar de activitate industrială în sine, ci de mobilitatea oamenilor și a bunurilor, de sănătate, educație, turism, administrația publică, siguranța serviciilor pentru cetățeni.

Fiecare sector al economiei și al societății ar putea beneficia de servicii digitale inteligente. Europa dorește să promoveze infrstructura digitală, cu reguli unitare în toate țările UE. Asociația are convingerea că România, țară lider în domeniul tehnologiilor și în fruntea clasamentului în ceea ce privește viteza internetului, va elabora un plan de dezvoltare pentru infrastructura digitală și, în special, pentru rețeaua 5G, urmând standardele și regulile Comunității Europene pentru a garanta compatibilitatea infrastructurii și pentru a putea exploata cât mai mult posibil fondurile Next Generation EU.

Confindustria Romania este asociația în serviciul întreprinzătorilor italieni din România. A fost creată în 2011, dar este activă în România ca Patronat recunoscut de Guvern încă din 2005 ca „Unimpresa Romania” (activă pe plan local din 2003), susținând și apărând interesele mediului de afaceri italian activ în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.