Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teixeira, ademenit cu un salariu regesc la Dinamo: Negoiță bagă mâna adânc în buzunar, pentru titlu

www.gsp.ro
Teixeira Astra

Portughezul Teixeira este îmbiat să vină în Ștefan cel Mare cu 11.000 de euro pe lună, salariul slovacului din atacul ”câinilor”. De ce mijlocașul e tentat să lase Astra.

Filipe Teixeira (36 de ani) este pe lista de priorități a lui Cosmin Contra. Mijlocașul ofensiv al Astrei își încheie acordul cu giurgiuvenii la finele lunii viitoare și este unul dintre cei mai doriți fotbaliști în acest mercato de vară.

"Guriță" a mai lucrat cu fotbalistul portughez la Petrolul Ploiești, în a doua jumătate a lui 2013, antrenorul este principalul atu pentru ca sosirea lui Teixeira în Ștefan cel Mare să devină realitate.

Cei doi ar fi vorbit deja, dar Filipe a cerut timp de gândire pentru că așteaptă niște răspunsuri din străinătate. Oricum, cert este că Teixeira nu va continua la Astra, anunță gsp.ro.

Citește și: Un oficial LPF nu le dă nicio șansă FCSB-iștilor la TAS

La Giurgiu, în ultimul sezon a avut un salariu lunar de 16.500 de euro. Dar fosta campioană va intra într-o perioadă de austeritate, drept dovadă că jucătorului i s-a oferit din partea Astrei doar jumătate din remunerație pentru viitorul contract!

"Salariile se vor reduce drastic, nu vor mai fi niciodată cele din anul când s-a câștigat titlul. Viitorul a câștigat campionatul și primele au fost de 15.000-20.000 de euro de jucător. La Astra au fost foarte multe de 60.000-70.000 de euro de fotbalist! Primele de obiectiv au fost și peste ce dădea Gigi Becali, s-a terminat cu boieria la Astra", au comentat surse din fotbalul românesc.

În condițiile în care Gigi Becali, cel ce l-a dorit cel mai mult, declarativ, pe jucătorul de 36 de ani, n-a mai făcut nicio mutare în ceea ce-l privește, Teixeira n-ar declina varianta Dinamo.

"Câinii" îi oferă 11.000 de euro pe lună, exact cât are și Adam Nemec acum, cel mai bine plătit jucător din "haită", și diverse bonusuri cu care să poată ajungă la un câștig de 16.000 de euro pe lună, similar cu cât ia în prezent la Astra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.