Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Telenovela Alibec continuă: Astra și-a mărit pretențiile

gsp.ro
Denis Alibec

Transferul lui Alibec la Steaua s-a schimbat la 180 de grade în doar o zi, după ce Astra şi-a mărit pretenţiile financiare. Două milioane de euro cere acum formaţia campioană sau 1,5 milioane şi 10% dintr-o viitoare mutare (dar nu mai puţin de 1 milion de euro).

Acum două nopţi se părea că vârful giurgiuvenilor va fi noul jucător al roş-albaştrilor. Cele două părţi mai aveau de pus la punct doar mici detalii, însă acestea s-au dovedit a fi decisive, astfel că în acest moment transferul nu mai e deloc sigur.

S-ar părea că între timp Astra ar fi primit şi o ofertă din străinătate pentru vârf, dar cel mai probabil totul ţine de aspectul financiar. Petre Buduru, preşedintele Astrei, a confirmat negocierile, însă a precizat că oficialii din Giurgiu îşi doresc o sumă mai mare. Este vorba fie de 2 milioane de euro, fie de 1,5 milioane de euro şi 10% dintr-un viitor transfer. Cu această din urmă propunere Becali a fost de acord, însă nu a vrut să fie stipulată în contract clauza privind milionul de euro.

Citește și: Umilinţă totală pentru Astra în Europa League: Scor de maidan încasat la Roma / VIDEO

"E adevărat că suntem în negocieri cu Steaua. Totuşi, suma propusă de Gigi Becali nu ne convine, vrem mai mult de atât. Oferta lor nu ne satisface", a declarat Petre Buduru pentru Gazetă.

Potrivit spuselor patronului Stelei, Alibec şi-a pus deja semnătura pe un contract, astfel că el nu s-ar putea transfera în altă parte, roş-albaştrii putând cere suspendarea sa. Totuşi, Becali a dat garanţii că nu se va ajunge la acest lucru, dar va cere daune. În orele următoare părţile vor continua negocierile, dar mutarea nu mai e deloc atât de sigură, conform Digisport.ro.

"Nu ne folosim de semnătura lui Alibec, doar o să plătească deranjul lui Vali Argăseală. A stat de la 12 noaptea până la 3 noaptea. 30.000, 50.000 de euro, cât vrea Argăseală. El poate să fie suspendat de la 24 de etape în sus. Nu vreau să fac rău la oameni, Alibec mi-a plăcut mult de tot. Dar trebuie să plătească deranjul lui Argăseală", declara Becali după partica cu Villarreal, scor 1-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.