Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Telenovela de la curtea regală a Malaeziei continuă - Fosta Miss Moscova, acuzată că are un copil din flori, pretinde scuze din partea fostului rege

thestar.com.my
rege malaezia, Muhamad V

Telenovela dintre fosta Miss Moscova și fostul rege din Malaysia continuă. Rihana Oksana Veovodina i-a cerut ”fostului soț” să facă un test de paternitate pentru a se convinge că este tatăl copilului ei, potrivit stirileprotv.ro

Muhammad, fostul rege al Malaysiei, s-a însurat anul trecut cu frumoasa Rihana Oksana pentru care a abdicat de la tron, din cauza presiunilor în legătură cu relația lor.

Ea a renunțat la creștinism pentru islam și a luat numele de Rihana. Însă la câteva săptămâni după ce rusoaica a năcut un băiat, Muhammad a dezvăluit că a divorțat de ea, alimentând zvonurile că bărbatul nu crede că este tatăl copilului, relatează Daily Mail.

România joacă tare la Dunăre - A blocat un transpot de blindate rusești destinat Serbiei

În plus, sultanul l-a dezmoștenit pe bebelușul de 2 luni, pe nume Leon. Avocatul său a relatat pentru un ziar din Malaysia că ”nu există nicio dovadă obiectivă că sultanul este tatăl biologic al copilului.”

Acum, frumoasa rusoaică îi cere să facă un test de paternitate. Prietenii ei susțin din Rusia că cei noi nu sunt divorțați și că Leon seamănă perfect cu sultanul.

Pe de altă parte un avocat al Oksanei Rihana a spus în presa rusă că Leon a fost născut în Rusia și deține doar cetățenie rusă. Evgeny Tarlo a mai spus în Komsomolskaya Pravda că cei doi nu sunt de fapt divorțați și că zonurile referitoare la paternitarea copilului sunt minciuni.

Rihana Oksana care locuiește acum lângă Moscova cere scuze publice din partea fostului rege pentru că a pus la îndoială paternitatea copilului ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.