Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Telenovelă la Cluj: Dan Petrescu e tot mai aproape de CFR! Care va fi soarta lui Miruță

Dan Petrescu

Dan Petrescu nu a semnat încă înţelegerea cu CFR Cluj, deşi a fost anunţat de conducerea din Gruia drept noul antrenor al echipei. Tehnicianul a plecat în Dubai, să-şi rezilieze înţelegerea cu Al Nasr, şi urmează să revină în ţară la mijlocul săptămânii.

Preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, a ţinut să clarifice situaţia băncii tehnice. Oficialul CFR-ului susţine că Dan Petrescu va fi prezentat oficial în această săptămână şi că vineri va fi prezent la reunirea echipei.

"Situaţia stă în felul următor: s-a discutat cu Dan Petrescu, e un acord negociat, ne-am dat mâna, dar de semnat încă nu se semnat. Acum lucrăm la contract, probabil că o să semneze azi sau mâine şi probabil că vineri va fi la Cluj. Nu ne temem de alte oferte, el e un om de cuvânt.

Citește și: Veste ȘOC: Eden Hazard va fi indisponibil până în toamnă! Accidentare gravă

Vineri urmează să înceapă munca. Vineri la 10 va fi reunirea, Dan Petrescu va fi prezent, şi câţiva jucători noi.", a declarat Iuliu Mureşan, la Digi Sport Matinal.

Altfel, din informaţiile Digi Sport, Vasile Miriuţă negociază "la sânge" rezilierea contractului. Iuliu Mureşan este convins că se va ajunge la un acord şi a dezvăluit că antrenorului i se va propune să preia echipa a doua a clubului.

"Miriuţă a sosit în ţară, trebuie să vină mâine la club să discutăm. Am vorbit cu el şi nu se opune, depinde în ce condiţii. Are şi varianta să antreneze echipa a doua, dacă va accepta. Eu ştiu ce am în gând să-i propun şi să vedem ce vrea şi el şi să ajungem undeva la mijloc.", a declarat Iuliu Mureşan, în direct la Digi Sport Matinal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.