Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Telenovela Mbappe la Real Madrid continuă -Madrilenii nu au renunţat la atacantul francez, acesta refuză să discute despre viitorul său

France Press
mbappe

Telenovela în jurul viitorului lui Kylian Mbappé (24 de ani) a fost relansată în ultimele zile. Totul a început cu un comunicat al clubului Real Madrid, care asigura că nu a intrat în discuţii cu jucătorul, potrivit news.ro

Însă, potrivit RMC Sport, preşedintele madrilenilor, Florentino Perez, doreşte în continuare să-l aducă pe campionul mondial, al cărui contract cu PSG expiră în iunie 2024 şi care este liber să negocieze cu clubul unde este dorit în ianuarie.


Cu toate acestea, Real adoptă o abordare prudentă în această chestiune după eşecul din 2022, când atacantul şi-a prelungit contractul la Paris.

Potrivit programului spaniol El Chiringuito, care spune că a vorbit cu o persoană apropiată lui Mbappé, atacantul a plănuit să nu vorbească public despre viitorul său în acest sezon pentru "a nu se supune unei presiuni prea mari, aşa cum a făcut-o în alţi ani". Acest lucru nu schimbă însă "singurul" său plan, care este să ajungă la Real Madrid în sezonul următor, scrie rmcsport.fr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.