Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Televiziune din Ucraina: Aviația rusă se îndreaptă spre Kiev. Populația trebuie să fugă spre adăposturile subterane în 15 minute

kiev bombardamente

O nouă alarmă aeriană a sunat vineri seară în Kiev, capitala Ucrainei, la mai puțin de două ore după ce rachetele rusești au distrus principala centrală termoenergetică a orașului.

Canalul TV „Ukraine 24” relatează că aviația rusă zboară spre capitală. „Este necesar să luați acte, o pătură, apă, o trusă de prim ajutor, alimente. Trebuie să fți în buncăr în 15 minute!”, este mesajul transmis populației.

Postul de televiziune BBC raportează că se trage cu rachete asupra Kievului. De asemenea, alte canale media scriu despre diverse explozii. Mai multe explozii s-au auzit în apropierea unei centrale termice din Kiev. Serviciile de urgență sunt în drum spre zonă, a spus Klitschko, primarul orașului.

Locuitorii din Kiev au primit 18.000 de arme pentru a lupta cu rușii. Inclusiv președintele Ucrainei se află în aceste momente în stradă, pentru a lupta cu forțele rusești.

Vezi și: Rusia avansează în forță spre Kiev: soldații lui Putin sunt la 50 de km de capitala Ucrainei

Vezi și: Urmează ciocniri violente în Kiev! Ucrainenii se înarmează până în dinți și se pregătesc de lupte de gherilă pe străzi; rușii așteaptă ordinul de atac .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.