Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Televiziunea Fox a comandat realizarea documentarului 'Meghan Markle: An American Princess'

Meghan Markle

Fox a comandat realizarea documentarului „Meghan Markle: An American Princess” care va fi difuzat pe 11 mai, înainte de nunta actriţei cu prinţul Harry al Marii Britanii. Documentarul de două ore despre actriţa americană care se căsătoreşte cu un prinţ britanic va conţine imagini ce nu au mai fost difuzate până în prezent şi de arhivă, având ca scop să fie o privire clară asupra femeii care ar putea schimba familia regală din Marea Britanie pentru totdeauna, scrie Variety.

„Meghan Markle: An American Princess” va cuprinde interviuri cu sora vitregă a actriţei, Samantha, cu jurnalistul Piers Morgan, cu fostul majordom al prinţesei Diana, Paul Burrell, precum şi cu fostul secretar de presă al reginei Elizabeth II, Dickie Arbiter. Robe Wade, reprezentant al Fox, a transmis: „De la începuturile monarhiei britanice şi până în prezent, familia regală a captivat oamenii de pe întreg globul. Cu Meghan Markle pe punctul de a deveni prinţesă, alături de prinţesa Kate şi de regretata prinţesă Diana, acest program special va oferi privitorilor ocazia de a cunoaşte parcursul ei, de la copilăria în sudul Californiei la nunta cu prinţul Harry de la Castelul Windsor”.

La nivel internaţional, documentarul va fi distribuit de Fox Networks Group Content Distribution. Meghan Markle şi prinţul Harry s-au logodit în noiembrie 2017, iar în ianuarie 2018 ea a anunţat că renunţă la rolul din serialul „Suits”. Cei doi se vor căsători pe 19 mai, la Capela St. George, pe domeniul Castelului Windsor, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.