Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tendințe de machiaj pentru toamna 2022

machiaj

content-image

Tendințele toamnei 2022 în materie de machiaj invită sexul frumos să experimenteze ceva original și strălucitor. Sclipiciul, efectele holografice și culorile îndrăznețe sunt, de fapt, protagoniștii look-ului de frumusețe al sezonului rece, ideale pentru a oferi o notă de luminozitate. Apoi, urmează îndrăgitul machiaj nud și inspirațiile anilor 2000, esențiale deja de câteva sezoane. Dacă ești gata de noi experiențe, urmărește-ne și descoperă tendințele de make-up pentru această toamnă.

  • Machiaj holografic în stil TikTok

O nouă tendință cu efecte speciale. Ochii, buzele și unghiile sunt completate de reflexii holografice multicolore. Efectul este intens și luminos, este ideal pentru a revigora orice aspect de frumusețe, de la cel mai simplu și minimal la cel mai intens și bine construit. De fapt, un strop de luciu holografic este suficient pentru a face zâmbetul să strălucească. Acest produs creează volum și atrage atenția asupra buzelor. Cine nu este prea confident cu creionul de ochi, poate încerca să creeze un aspect original prin aplicarea de eyeliner holografic în sticker. O alternativă distractivă pe care toată lumea, cel puțin o dată în viață, ar trebui să o experimenteze.

  • Buze roșii

După o lungă perioadă de purtare a măștii, revenirea la ruj pare un vis. Cea mai iubită și versatilă culoare de ruj este roșul. De altfel, buzele roșii sunt din nou protagonistele look-ului beauty, într-o variantă super îndrăzneață, atât lucioase, cât și opace, cu efect de petală. Normal că rujul roșu a apărut și pe podium, unde au fost admirate prezentările de modă ale vedetelor. Accesând link-ul https://makeup.ro/brand/25073/, poate fi găsită nuanța de roșu dorită.

content-image

  • Machiajul anilor 2000

Acest tip de machiaj poate că nu place tuturor, dar alura sa eclectică și ușor nostalgică oferă idei interesante pentru un machiaj de toamnă, care invită la experimentări cu noi aplicații și noi texturi. Prin urmare, predomină liniile de eyeliner, glitter rain și buze supraliniate în nuanțe mai închise. Dove Cameron arată acest tip de look de frumusețe atât pe covorul roșu, cât și în viața reală.

Acest tip de machiaj permite libertate maximă în combinarea culorilor și texturilor, chiar dacă unul dintre must-have-urile absolute este reprezentat, fără îndoială, de fardurile pentru ochi în culori pastelate și buzele în nuanțe cărămizii sau maro.

  • Eyeliner

Eyelinerul extravagant și exagerat reprezintă una dintre cele mai interesante tendințe de machiaj 2022. Pentru sezonul de toamnă, chiar și iarnă, se poartă nuanța de negru. Boldi, intens și sofisticat, ca cel văzut pe podiumurile Roberto Cavalli și Sportmax, sau poate fi mai subtil și chic, în varianta kitten eyeliner. Intens, îndrăzneț și dramatic, maxi eyeliner-ul este întins spre tâmple. Un aspect teatral de inspirație gotică pentru a se evidenția la cele mai glamour ocazii.

  • Nude look

Look-ul nud nu se demodează niciodată. Ușor, rapid și nepretențios, sau super elaborat pentru a arăta natural. Efectul este neutru, dar „lustruit” și cu un impact destul de evident. Tot aici vorbim și de sprâncene decolorate, un alt trend de frumusețe care își continuă ascensiunea. Machiajul nud este versatil și poate fi interpretat într-o versiune ton pe ton, optând pentru nuanțe similare tenului fiecăruia, sau creând contraste cu nuanțe mai deschise sau mai închise. Uneori se crede că machiajul nud este „prea simplu”, însă alegerea texturilor și nuanțelor potrivite pot face o adevărată diferență, oferind feței o luminozitate unică.

content-image

  • Machiaj cu sclipici în stil Euphoria

Machiajul cu sclipici este distractiv, lipsit de griji și plin de caracter. Viața este adesea complicată, așa că se merită puțină strălucire. MakeUp, cel mai popular magazin online, cunoaște bine dorințele fiecăruia, din acest motiv oferă palete interesante de gel glitter cu efect super strălucitor și multe alte cosmetice decorative. Pe podiumul Gucci pentru sezonul rece '22 -'23 au fost observate diferite tipuri de machiaj în 2022 cu sclipici și cristale. Acest aspect îndrăzneț concentrează atenția asupra aspectului, un efect glam garantat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.