Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

„Tenet”, pentru al patrulea weekend pe primul loc în box office-ul nord-american - Peste 280 de milioane de dolari, încasări la nivel global

https://atlantaintownpaper.com/
thriller tenet

Thrillerul „Tenet”, regizat de Christopher Nolan, s-a menţinut pentru al patrulea weekend consecutiv pe primul loc în box office-ul nord-american, iar la nivel global filmul a generat încasări totale de peste 280 de milioane de dolari, potrivit news.ro.

Filmul cu John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki şi Kenneth Branagh în distribuţie a generat, în al patrulea weekend de la debutul pe marile ecrane nord-americane, încasări de 3,4 milioane de dolari, cu 27% mai puţin faţă de weekendul precedent, potrivit boxofficemojo.com.

În total, lungmetrajul Warner Bros. cu buget de producţie de 200 de milioane de dolari a înregistrat încasări de 41,2 milioane de dolari la nivel nord-american.

John David Washington este protagonistul filmului, o poveste originală de acţiune şi science fiction. Înarmat cu un singur cuvânt - „Tenet" - el luptă pentru supravieţuirea întregii omeniri şi călătoreşte prin lumea crepusculară a spionajului internaţional într-o misiune care se va desfăşura dincolo de timpul real.

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

Locul secund în box office-ul nord-american de weekend a fost ocupat de „The New Mutants”, regizat de Josh Boone, care s-a menţinut după ce, în al cincilea weekend a generat încasări de 1,1 milioane de dolari.

„Unhinged”, cu Russell Crowe în rol principal, a urcat un loc, până pe trei. Thrillerul a generat încasări de 1 milion de dolari în al şaptelea weekend de la debut.

Lungmetrajul SF „Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back”, relansat la redeschiderea cinematografelor, a generat încasări de 908.000 de dolari şi s-a plasat pe locul al patrulea în listă.

Thrillerul de spionaj „Infidel”, cu Jim Caviezel în rol principal, a coborât două poziţii, până pe cinci, după ce, în al doilea weekend de la lansare, a generat încasări de 745.000 de dolari.

Premierele weekendului au fost filmul fantasy „Shortcut”, cu încasări de peste 300.000 de dolari, comedia „The Last Shift”, cu 235.000 de dolari, şi drama „Kajillionaire”, cu 215.000 de dolari.

La nivel internaţional, lungmetrajul live-action „Mulan” (Disney) - care nu a fost lansat în cinematografele nord-americane - a generat încasări de 3,4 milioane de dolari în 20 de pieţe, astfel că totalul a ajuns la 64 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.