Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenis - ATP: Daniil Medvedev a obţinut la Madrid prima sa victorie pe zgură din 2019

tennisnet.com
Daniil Medvedev

Tenismanul rus Daniil Medvedev, N.3 mondial, revenit în circuit după ce a fost testat pozitiv la Covid-19 la mijlocul lui aprilie, a obţinut miercuri prima sa victorie pe zgură după mai bine de doi ani, în turul 2 al turneului Masters 1000 de la Madrid, informează AFP.

La primul său meci pe zgură în 2021, Medvedev a avut nevoie de mai bine de două ore pentru a-l învinge în trei seturi, 4-6, 6-4, 6-2, pe spaniolul Alejandro Davidovich Fokina (49 ATP).

Rusul a avut surpriza neplăcută să fie testat pozitiv la Covid-19 înaintea turneului Masters 1000 de la Monte Carlo. Duminică, el a explicat că a avut simptomele unui "guturai puternic", însă acum se simte din nou "în formă". Precedentul său meci a avut loc pe 31 martie la Masters 1000 de la Miami, când a fost învins de spaniolul Roberto Bautista în sferturi de finală.

Ultima sa victorie pe zgură data de la sfârşitul lui aprilie 2019, an în care a ajuns în semifinală la Monte Carlo şi în finală la Barcelona.

Medvedev nu ascunde că nu se simte bine pe această suprafaţă: în patru participări, el nu a trecut niciodată de primul tur la Roland Garros. La Madrid, el a reuşit prima sa victorie, la a treia apariţie, iar în două participări la Roma nu a câştigat niciun meci.

În total, finalistul ultimului Australian Open are doar unsprezece succese pe zgură.

În optimi de finală, Medvedev îl va întâlni pe chilianul Cristian Garin (25 ATP), ce a trecut miercuri de germanul Dominik Koepfer (53 ATP) în două seturi, 6-3, 6-4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.